Spentrup Svømmeklub byder både børn og voksne velkommen i det våde element. Vi er en lille og hyggelig svømmeklub med en gruppe motiverede instruktører og hjælpetrænere. Der tilbydes undervisning lige fra vandtilvænning, hvor mor og far kan være med i vandet, og ellers fra begynderniveau til talent-svømning. Aquafun holdet er for dem, der kan svømme og som gerne vil bruge bassinet til sjov og leg. Der er også voksenmotion-hold, hvor man kan få rørt svømmemusklerne uden decideret undervisning.
Vi tror på, at svømmeegenskaber udvikles gennem leg og øvelser i vandet, og der tages hensyn til den enkeltes færdigheder og udvikling fra sæson start til slut.  
Klubben afholder hvert år et stævne - gerne en lørdag formiddag i april, hvor alle har mulighed for at stille op i forskellige svømmedicipliner og konkurrere for sjov.

 

Sidst på sæsonen svømmes mærkesvømning, det vil sige, at man svømmer så mange baner man kan, og derefter modtager et svømmemærke tilsvarende den svømmede distance - og det er sådan at ALLE kan være med.


Læs mere om de forskellige hold og undervisningstilbud under fanebladet "HOLD"
Spentrup Svømmeklub | Haldvej 6 | 8981 Spentrup | www.spentrupsk.dk | info@spentrupsk.dk